Kako igrati eurojackpot?

Pravila EuroJackpota su prilično jednostavna, međutim, bolje je odvojiti nekoliko minuta da se upoznate sa sustavom igre. Na ovoj stranici pronaći ćete sve informacije koje su vam potrebne kako biste mogli igrati svoju prvu EuroJackpot online igru. 

 

U lipnju 2011. godine, u Helsinkiju je potpisan sporazum o pokretanju Eurojackpota, a u ožujku 2012. godine je uslijedilo prvo izvlačenje eurojackpota sa 7 zemalja sudionica. Hrvatska se tek njima priključila u veljači 2013. godine, a do sada je usrećila jednog Hrvata sa 7,2 milijuna eura u siječnju 2014.!

Kako igrati Eurojackpot?

Kako biste započeli s Eurojackpotom, morate odabrati 5 sretnih brojeva između 1 i 50 i dva bonus broja (Euro broja) od 1 do 10.

 

Svaki igrač ima vlastite tehnike i strategije igre: na primjer, mnogi igrači lota imaju svoje sretne brojeve. Ako, s druge strane, niste praznovjerni i tražite jednostavnu strategiju koju biste mogli slijediti, mogli biste primijeniti sljedeće: odaberite brojeve za igru ​​potpuno nasumično, bez pribjegavanja datumima ili događajima koji su vam važni. 

 

Na taj način možete iskoristiti cijeli raspon Eurojackpot brojeva, koji ide od 1 do 50, a ne od 1 do 31 kao u slučaju datuma. Vaši izgledi za dobitak se neće promijeniti, ali barem u slučaju da imate manje šanse da morate podijeliti nagradu s drugim dobitnicima koji su igrali na svoje sretne datume!

Gdje igrati EuroJackpot?

Nekoliko web stranica nudi mogućnost igranja lutrije na internetu. Nažalost većina njih nije osigurana u slučaju milijunskih dobitaka. To znači da mnoga od tih mjesta rade u uvjerenju da su izgledi za odnošenje velikih nagrada vrlo mali. Stoga bi u slučaju milijunskog dobitka ovi lutrijski portali bili prisiljeni zatvoriti se jer ne bi mogli jamčiti Eurojackpot dobitak.

 

Zamislite da dobijete na lutriji, što se događa jednom u životu, a onda ne dobijete ništa! Kako biste izbjegli ovu vrstu neugodnosti, savjetujemo vam da igrate samo na web stranicama koje je odobrio AAMS, nacionalno tijelo za sigurnost online kockanja, koje jamči potpunu regularnost nagradnih igara i nadzire rad pružatelja usluga online igara na sreću. 

 

Svi portali opremljeni redovnom AAMS licencom jamče potpuni povrat novca igračima u slučaju dobitka, tako da nikada nećete morati brinuti da nećete dobiti moguću milijunsku nagradu.

Eurojackpot dobici

Eurojackpot jamči izvrsne dobitke, među najvišima u Europi, nudeći minimalni jackpot od 10 milijuna eura. EuroJackpot je tehnički lutrija, jer će se svaki propušteni jackpot dobitak dodati dobitniku sljedećeg izvlačenja, do najviše 90 milijuna eura. 

 

Ako se ovaj zbroj premaši, veći dio iznosa bit će dodan jackpotu neposredno niže kategorije, jamčeći izvrsne dobitke za sve više kombinacije. Eurojackpot je dizajniran da bude brza igra i generira što više dobitnika s češćim jackpotovima od drugih lutrija, a da ne spominjemo izvrsne šanse za dobitak.

EuroJackpot lutrija je zamišljena i dizajnirana da jamči maksimalan broj mogućih dobitnika s 12 različitih razina nagrada koje se mogu osvojiti. Osim prve nagrade, koja je uvijek jednaka ili veća od 10 milijuna eura, druga i treća mjesta generiraju dobitnike koji često uspijevaju osvojiti jackpotove od stotina tisuća eura, a ponekad i milijunske nagrade.

Tipovi i Tip Dana svaki dan na najbolji sajt na balkanu za sportke prognoze © 2022 Designed by DareTipovi