Tipovi za online klađenje

U Hrvatskoj postoje brojne kladionice koje podržavaju kako klađenje uživo, tako i online klađenje. Svojom ponudom, koeficijentima, jednostavnošću korištenja i drugim brojnim faktorima privlače svoje klijente. 

 

Mnogi zaljubljenici sporta koji srdačno prate svoj omiljeni klub ili ekipu bit će spremni okušati sreću te uplatiti određeni iznos na pobjedu svoje ekipe. No, ima i puno onih koji su u klađenju prepoznali korist te od toga izgradili pravi mali biznis. 

 

Takvi iskusni korisnici i klijenti kladionica imaju svoje trikove i pravila kojih se drže kako bi što lakše zaradili na kladionici. Nekoliko takvih tipova Vam donosimo u nastavku.

Analizirajte rezultate

Listić i čitavu pobjedu možete izgubiti zbog jedne pogreške i krive procjene. Naš savjet je – koncentrirajte se na određeni sport ili određenu ligu koju ćete pratiti i analizirati njene rezultate. 

 

Tako ćete lako stvoriti određeni ´predosjećaj´ te znati što će biti najsigurnije za okladu. Isto tako, lakše ćete pronaći koeficijente visoke vrijednosti koji će biti siguran dobitak.

 

Ukoliko pratite domaće klubove i hrvatsku reprezentaciju, rezultate lako možete pratiti na stranici hr kladionice, gdje možete pratiti sportske vijesti, tipove dana te prognoze kladionica.

 

No, bitno je objektivno razmišljati i ne dozvoliti si da srce prevlada nad razumom. Najsigurnije je ne kladiti se na svoj omiljeni klub ili reprezentaciju. U takvoj je situaciji teško realno sagledati stvari te se dugoročno takvo klađenje svakako ne isplati.  

 

Međutim, ako zbilja želite uplatiti određeni iznos novca na pobjedu svog tima, imajte na umu da je najbolje u takvoj situaciji za svaki slučaj uplaćivati manje iznose.

Koristite bonuse i besplatne oklade

Velika prednost online klađenja su i besplatne oklade te bonus ponude, uz čiju pomoć klađenje možete započeti u plusu. Svakako je dobro pratiti ponude raznih online kladionica te vidjeti na koji način ponuđene bonuse možete iskoristiti u svoju korist. 

 

Uz metodu sigurnog klađenja možete eliminirati rizik te se kladiti kako na pobjedu, tako i na poraz određenog kluba te na taj način osigurati sigurnu dobit.

Kvaliteta, ne kvantiteta

Pri sastavljanju listića bitno je misliti na sigurnost i kvalitetu odabranih događaja, a ne na kvantitetu. Kladite se na najviše tri para, sve više od toga je prevelik rizik. Također, ne preporučuje se igrati isti par na nekoliko listića.

 

Osim toga, bitno je obratiti pažnju i na iznos kojeg ulažete. Savjet je uvijek ne kladiti se na iznose koje si ne možete priuštiti i da izgubite. Brojni klijenti online kladionica često nakon nekoliko dobitnih listića budu spremni riskirati i puno veće iznose, no treba imati na umu da nijedan događaj nije siguran te da uvijek postoji mogućnost gubitka uloženog novca.

Uspoređujte koeficijente

Ukoliko želite imati konstantan prihod od kladionice, potrebno je temeljito pratiti i uspoređivati koeficijente u brojnim online kladionicama. U tome Vam mogu pomoći i stranice koje su se specijalizirale za usporedbu ponuđenih koeficijenata u preko 50 kladionica. 

 

Preporuka je uplatiti novac na događaj čiji koeficijenti možda donose manji, ali siguran dobitak. Takav siguran dobitak može biti i nešto veći ukoliko pratite i uspoređujete koeficijente u više kladionica. Na takav način za isti iznos uloženog novca ostvarujete veću zaradu.

Tipovi i Tip Dana svaki dan na najbolji sajt na balkanu za sportke prognoze © 2022 Designed by DareTipovi